mocca

Full Service Webdesign Bureau

MoccaMesh is een Full Service Webdesign bureau in Haarlemmermeer, waar u voor diverse soorten websites terecht kunt. Of u nu simpelweg aanwezig wilt zijn op internet of dat u grootse ambities hebt om met uw webshop producten te gaan verkopen. 
MoccaMesh onderscheidt zich vooral van de vele webdesigners door haar scherpe prijzen gecombineerd met maatwerk. Zo kan zij al een maatwerk website leveren vanaf slechts €350,-   
Bij een website hoort natuurlijk een domeinnaam en hosting (webruimte). Ik neem u het werk uit handen en vraag uw domeinnaam en hosting aan als u dit nog niet heeft.
 
Een korte bedrijfspresentatie of een uitgebreide website met meerdere modules, volledig in de huisstijl van uw bedrijf, voor ieder budget is een website beschikbaar.
Als uw organisatie zich op het internet wil presenteren, heeft u daarvoor wellicht al een aantal ideeën. MoccaMesh helpt graag om uw ideeën te realiseren. Bent u op zoek naar een nieuw ontwerp, een makeover van uw verouderde website of uitbreiding van functionaliteit van uw bestaande website? Ook dan kan ik u verder helpen.
Zijn uw plannen nog niet helemaal uitgekristalliseerd, ook dan kunnen we alvast uw domeinnaam registreren. Zo voorkomt u onprettige verrassingen als iemand u reeds voor is geweest. Wilt u advies over de keuze van de domeinnaam, mailt of belt u gerust, dan wordt het  voor u geregeld.
Wilt u graag een website, maar weet u nog steeds niet waar u moet beginnen?
Bel gerust (08778-45600) of mail om een vrijblijvende afspraak te maken.
Eén kopje koffie verder en u heeft al een goed beeld van de mogelijkheden en de kosten
.
Ook voor de kleinere budgetten is er vanalles mogelijk.
 

Kennismaken?