Boek nu met de Treatwell iPhone App!

De Nederlandse startup Treatwell heeft een gratis Beauty Booking App gelanceerd. De App maakt het voor gebruikers super gemakkelijk om je kapper, massage- of beautybehandeling ‘on the go’ te vinden en in luttele seconden te boeken bij bijna 1500 geselecteerde salons & studio’s: http://trea.tw/appdowload

“Na het onverwacht grote succes van onze webversie Treatwell.nl is het nu tijd voor de volgende stap in onze evolutie. Wij willen consumenten nog beter toegang bieden tot een compleet overzicht van salons en de behandelingen. Als eerste aanbieder in Nederland biedt Treatwell daarom de consument het ultieme beautygemak. We zagen dat al ruim 30% van onze boekingen mobiel werden geplaatst en we verwachten met onze app dat dit substantieel zal toenemen”, aldus medeoprichter van Treatwell.nl, Jan-Willem van Boeckel.

Beauty in je pocket

De Treatwell App voor iPhone is ontworpen om de gebruiker keuze, gemak en inspiratie te bieden waar je ook bent, oftewel ‘Beauty in je pocket’. Treatwell gelooft dat de combinatie van de juiste fotografie, het met zorg geselecteerde aanbod van salons en handige feautures de ultieme gebruikerservaring wordt gegeven. Inmiddels is er een breed aanbod van bijna 1500 salons verspreid over Nederland – waaronder, Amsterdam, Den Haag, Groningen en Eindhoven – en dit aantal neemt elke dag toe.

Regel nu direct via je iPhone of via deze button een afspraak:

De App helpt je om nog makkelijker te boeken bij jouw vertrouwde adres in Hoofddorp wanneer jou dat uitkomt. Nu weet je direct of er nog een plekje vrij voor je is, je kan snel en veilig online, bijvoorbeeld via iDeal, of in de salon betalen. Tot slot kun je de gemaakte afspraak direct in je agenda plaatsen. De Treatwell App stuurt je een herinnering en wijst je zelfs de weg naar de salon via GPS.