Constitutional Facial Acupunctuur

Als u in de spiegel kijkt, zou u dan niet liever willen dat er een fris en uitgerust spiegelbeeld terugkijkt? Van uw gezicht is zoveel af te lezen, bijvoorbeeld door die kleine rimpeltjes in het gezicht die verraden dat u al een aantal jaartjes achter de rug heeft. Maar wist u ook dat van uw gezicht heel goed is af te lezen hoe het met uw Qi en het evenwicht tussen de orgaanenergieën is gesteld? Deze constitutionele basis is het fundament van Constitutional Facial Acupunctuur. Chi-Balance biedt u nu de mogelijkheid om vanuit uw fundamentele basis uw gelaat er weer uitgerust en jong uit te laten zien. Met Constitutional Facial Acupunctuur wordt de constitutie van een persoon meegenomen in de behandeling. Dit betekent dat er in sterke mate rekening gehouden wordt met hoe het gehele lichaam functioneert en dat is uiteindelijk goed te zien aan de buitenkant. Op deze manier komt schoonheid letterlijk van binnenuit.

Hoe werkt het?
FacialAcupunctuur Constitutional Facial Acupunctuur bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst krijgt u een intakegesprek. Daarna vindt er een diagnostische analyse plaats aan de hand van pols- en tongdiagnose volgens de theorie van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Op basis van de gestelde diagnose wordt er eerst Acupunctuur op het lichaam toegepast om de constitutie te balanceren en de orgaanenergieën aan te sterken. Daarna wordt Acupunctuur op het gezicht toegepast, waarbij speciale, zeer dunne naalden worden gebruikt. Vervolgens krijgt u een Cuppingmassage wat  voor een goede doorbloeding en ontspanning van de spieren in het gezicht zorgt.

Wat kunt u verwachten?
Na uw eerste behandeling zal er al een lichte verandering in uw huidconditie zichtbaar zijn, omdat de bloedcirculatie en Qi verbeterd zijn. Constitutional Facial Acupunctuur kan het beste gezien worden als een organisch proces dat een optimaal resultaat oplevert in een reeks van sessies. Het uiteindelijk te behalen resultaat is mede afhankelijk van de tijd die het lichaam tussen de behandeling door nodig heeft om te genezen en de tekenen van veroudering te reabsorberen. Zichtbare resultaten zijn ontspanning van de spieren in het gezicht, een betere doorbloeding van de huid en een versteviging van het collageen in de huid, wat als gevolg heeft dat rimpels minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt. U zult er opgefrist uitzien met behoud van uw natuurlijke uitstraling. De effecten na een reeks van behandelingen kunnen enkele jaren aanhouden afhankelijk van uw leeftijd en persoonlijke situatie.

Wat kunt u niet verwachten?
Constitutional Facial Acupunctuur moet absoluut niet gezien worden als een cosmetische behandeling in de zin van een facelift, want dan worden de constitutionele basis en de beginselen van de Chinese geneeskunde over het hoofd gezien. Na een enkele behandeling zult u niet een onmiddellijk cosmetisch effect ervaren, zoals misschien bij cosmetische chirurgie het geval kan zijn. De kracht van Facial Acupunctuur ligt in het herstellend vermogen van het lichaam dat geactiveerd wordt door de sessies.

Behandelduur
Gemiddeld zijn er 10 tot 12 behandelingen nodig om de effecten te bestendigen en een blijvend resultaat te garanderen (afhankelijk van de constitutionele Qi). De eerste 7 behandelingen worden wekelijks uitgevoerd, daarna kan in overleg om de week of om de 2 weken. Onderhoud na 12 behandelingen wordt aangeraden, dat kan 1x per maand of per 2 maanden zijn, dit hangt van de voorkeur van de client af.

Behandeling:

  • Intake
  • Onderzoek
  • Diagnose
  • Behandeling lichaam met Acupunctuur
  • Behandeling gezicht met Acupunctuur
  • Gezicht Reinigen
  • Gezichtsmassage met Cupping en eventueel GuaSha roller, hierbij wordt gebruik gemaakt van 100% pure arganolie