Dru Yoga

Dru Yoga is een volledig geintegreerde benadering van yoga, gezondheid en self-empowerment. Dru Yoga komt voort uit een eeuwenoude Indiase traditie. Deze vorm van yoga heeft haar oorsprong in Noord India en is generaties lang van leraar aan student doorgegeven.

Het heeft veel gemeen met andere vormen van yoga, maar is toch een unieke vorm en stijl. Dru Yoga maakt gebruik van een specifieke combinatie van vloeiende bewegingen, eenvoudige ademhalingstechnieken, mudra’s (handgebaren), affirmaties, meditatie- en ontspanningstechnieken. Deze vormen een uitstekende methode om een fysiek, emotioneel en mentaal evenwicht te vinden.

YogaDoor de vloeiende bewegingen van het lichaam krijgen we inzichten in de voortbeweging van het leven. We realiseren ons dat niets kan bestaan in een staat van onbeweegelijkheid. Alles is in een stroom van voortdurende verandering. Het enige wat wij kunnen doen is voldoende vertrouwen, liefde (voor ons Zelf) en moed te ontwikkelen om mee te bewegen met de onveranderlijke stroom van het leven.
Binnen deze stroom zullen wij de diepe betekenis van het leven ontdekken, het doel van het leven en de grote ontdekking dat wij alles kunnen bereiken.

Het doel van Dru Yoga is u op deze ontdekkingsreis bij te staan.